Sunday, May 19, 2013

rimas!!

diary miszgarfien




ada sesetengah girl tu mungkin dia bangga or happy punya ramai lelaki yang beri perhatian pada diri dia....

tapi......nape ein rasa camtu ye...sebaliknya, ein rasa rimas la pulak...sekadar berkawan biasa, ok masih boleh di terima.....tapi bila yang di situ asyk la mengajak nikah....yang sana pun sama asyik la bersayang2....im soooo rimas ok!!

when they are start asking bout 'that question' i have no idea...no answer for the question....dont ask me why!! that the fact.....no reason....

for me, if pilih salah sorg dari mereka rasa sangat2 tak adil....bukan sekali dua, beribu kali dah pesan....jangan sayang ein...jangan ada perasaan pd ein....end up, ein yang kena balik...jawapan diorang, perasaan diorg suka hati diorg la nak suka ke tak

last few weeks, ein ada upload gambar ular...ular tu dh mati kena ketuk dengan abah kot....then, org di situ tetiba la pulak pm tanya pasal ular...sape yang bunuh....then dia bgtau petang tu dia tido and mimpi dia bunuh ular...alih2 dia tengok ein upload lak gambar ular mati....terus dia dengan yakin nye bgtau ein jodoh dia.....wahahahaha....what the......

bagi ein....tu hanya mimpi...gangguan syaitan je suma tu...ein hanya percaya pada petunjuk Allah...buat la solat istikharah...mohon petunjuk..

orang di sana pun tak henti2 la duk bersayang2.....siyesly, ein rimas....bila rasa dah tak leh nak terima, memang ein akan berdiam diri je...malas rasanya...bgtau beribu kali pun macam tak guna...

for those yang banyak bagi nasihat kat ein, ein hargai sangat2....nasihat korang sangat2 berguna....ein tau, masing2 menunggu and menantikan kad undangan dari ein kan....thanks untuk yang memahami situasi ein...


sebenarnya nak story pasal kena bebel dengan si dia.....next time la ye...lalalalalala





0 org kwn gapil on "rimas!!"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal