Monday, May 6, 2013

satu persatu tumbang

diary miszgarfien



rasanya ni dah minggu ketiga kot keje tak normal...ke minggu ke empat eh?? sendiri pun tak ingat...nampak sangat tak normal di situ....

still in fever mood...haritu dah surut and ni naik balik panas nye...siap dengan suara yang serak2....jawab call pun, orang kat talian minta cakap kuat sikit....siap ada yang tanya lelaki ke perempuan....adeeehhh...sy sakit tekak la...

mula2 ein tumbang...then penyelia...today, teamate lak tumbang....so, untuk shif ein, ketiga2 perempuan dah tumbang...yang lelaki je masih bertahan....untuk team shif 3 pun sama....yang perempuan dah tumbang....

so...bertahan la ye wahai kawan2 standby....sikit je lagi...hope cepat2 la standown....


*ada orang tu gelak kan ein bersuara rock....takpe3....thanks tau






0 org kwn gapil on "satu persatu tumbang"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal