Wednesday, May 8, 2013

S.T.A.N.D.O.W.N.

diary miszgarfien



tahu tak ape yang buatkan ein lega sangat sangat sangat???  

STANDOWN!!!

yeeeaaahhhhhhhhh.......akhirnya...setelah berminggu2 hidup tak normal *but i loike*

akhirnya, berakhir juga.....bertungkus lumus menyiapkan segala data...walaupun still ada yang tak sama lagi, like we care?? hahahaha...arahan standown dh keluar kan.....arahan kami siapkan jumlah terkumpul...jumlah yang part comey2 tu, pandai2 la semua selesaikan sendiri....

sampai ada yang call mintak jangan standown lagi....haha...nasib la ye...kalau follow arahan betul2, ikut apa yang di ajarkan...kompem takde masalah....

maka nye dengan ini......

harus lah hapuskan segala lemak2 yang dah di ternak selama life tak normal ni...muka dah boolat ooiittt....sooo chubby ok...hahaha...sangat ketara lak tu....kena la start gym balik next week





0 org kwn gapil on "S.T.A.N.D.O.W.N."

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal