Friday, May 10, 2013

diary miszgarfien



walaupun masih lagi dalam keadaan yang tak seberapa sihat...selsema yang tak sudah2...tambah pulak dengan batuk....sokay....still boleh handle lagi

im in happy mode...yiiippppyyyyy

ape yang buat ein happy?? tentu la rahsia kan....ok laaa....serba sedikit mesti lah ada kaitan dengan si dia

sabtu ni dah masuk bulan rejab...maksud nya lagi 2 bulan, umat uslam akan menyambut bulan ramadhan....now, tengah fikir....nak teruskan gym or buat puasa sunat je....

tahap chubby di muka dah semakin ketara....pipi dah makin moolat...si dia pun dah suruh pi gym....tengok la nanti camne

now.....nak tido...perut dah kenyang









0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal