Friday, June 7, 2013

diary miszgarfien


minggu ni memang minggu down ke ape....semalam tu memang dah tak boleh tahan....si dia tanya pun tak mampu nak bagitau....di tambah lagi dengan keputusan interview dia....bukan rezeki dia...nak buat macam mana.....mungkin ada yang terbaik untuk dia nanti.....

next week will be away untuk 1 tempoh yang agak panjang....anggap la ia sebagai membawa diri di samping mencari kekuatan...

sepatutnya pegi dengan si dia....tapi apa kan daya.....bukan jodoh kami kot untuk outstation bersama...ada je halangan buat kami....dia tarik diri atas alasan tersendiri

memang la sedih....dia lagi la sedih...2 perkara dia terlepas....dugaan...sama2 sedih untuk semalam...sampaikan pagi tadi dah rasa nak tarik diri dari outstation...banyak sangat benda yang buat hati ni rasa tak best.....

sekurang2  nya malam tadi dia ada untuk temankan....lepas kena bebel bagai, kena ceramah sikit, ok la sikit....

ni pun still moody.....ask his opinion untuk bertukar....ingatkan nak support....lg kena marah adalah....langsung tak di baginya....

tengok la lepas puasa nanti....ngadap pegawai lagi...kot2 dia bagi ke kan

nak nangis lagi boleh tak????





0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal