Wednesday, July 10, 2013

tempoh sebulan yang memberikan pelbagai kenangan

diary miszgarfien




assalamualaikum.........


genap sebulan......sebulan ein di negeri org....membawa hati dan diri....bukan lari dari masalah...cuma ingin hati ni tenang seketika...sebulan di bumi jelapang padi, membuatkan ein tidak memikirkan sangat segala masalah

tak sempat nak fikir pun sebab terlalu busy dengan keje....tido lewat malam...adakalanya tak tido pun....syukur alhamdulillah kali ni ein di beri tahap kesihatan yang memuaskan...

2 minggu awal di sana, ein hilang selera makan....badan susut n muka cengkung mendadak...mana tak nya...sarapan skip...tengahari skip.....malam baru sempat makan....tapi kalau dah hari2 mengadap kedai mamak, bosan n muak juga kan.....

minggu ke 3 baru ada selera nak makan macam2....murah rezeki la katakan.....now, pipi dah chubby kembali

berada di langkawi untuk tempoh 3 hari 2 malam sudah cukup untuk ein membuang segala masalah ke dalam laut...berharap agar semuanya pergi di bawa ombak dan arus

eventho penat, tak berjalan sangat, tidak bershopping, tapi tiap2 malam wajib bagi kami berjalan dari hujung hingga ke hujung di persisiran pantai chenang tu.....

sebulan.........

terlalu banyak kenangan...indah....i had a great moment with all the team members except 2 persons....with all the vendor's team....siyesly, i enjoy with everything....miss them...miss everything....

memory itu akan kukuh dan kekal di ingatan ni sampai bebila....silaturrahim yang terjalin harapnya akan kekal sampai bebila...

sumpah ein rindu kan semuanya....rindu kan mereka....

harapnya next station kami masih lagi dalam team yang sama....







0 org kwn gapil on "tempoh sebulan yang memberikan pelbagai kenangan"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal