Saturday, August 3, 2013

hai hai.....

diary miszgarfien


assalamualaikum.....

lama lak tak menaip kat sini...last sekali lepas balik kedah rasanya.....then the next week nya dah ke perlis....ohhsemm giler ok...banyak sangat dugaan yang ein kena tempuh....berbaldi2 dah air mata ni....

gagah kan diri untuk tempuh semua tu...alhamdulillah....ein tenang di perlis....banyak memori tercipta....

kedah dan perlis......terlalu banyak kenangan suka duka gembira sedih yang ein lalui....sekejap kuat...sekejap down....normal la....kalau tak, tiada makna la kehidupan ni

ein cuba untuk terus bertahan...menjadi gadis yang kuat and tabah...dugaan demi dugaan yang menimpa....tak tahu dah nak buat camne...berserah je la

siyesly....ein tak sangka langsung yang ein mampu driving dari kl ke perlis....sejauh 4++km.....wpun ada peneman dalam kereta, ein lebih selesa memandu sendiri....tak tukar driver pun...seronok dapat menjelajah ke seluruh negeri perlis...mana je yang ein tak jejak....lepas berbuka je hilang...hik3

perlis tu tidak la besar mana pun...pusing2 still jumpa jalan yang sama...sempat la jejak bazar2 and param2 yang besar.....just cuci mata je....hihi...menghabiskan masa seharian di padang besar....cuma tak berkesempatan ke wang kelian...takpe....next time ronda lagi

persiapan raya???

still xde mood lagi....baju ape pun tak cari lagi....tengok la nanti kalau rajin....tema warna ape pun tak tahu....hik3....fulus enggak ada dong....simpanan habis terus dah....adeeeehh....

mahu berbicara tentang seseorg.....iiissshhh.....nanti la.....banyak sangat yang ein tempuh....tak sangka ein akan berdepan dengan situasi yang selama ni ein cuba jauhkan yg cuba ein elak kan...ein di uji dengan prinsip ein sendiri.....be strong girl!!!



0 org kwn gapil on "hai hai....."

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal