Thursday, August 8, 2013

mood raya yang tak kunjung tiba

diary miszgarfien




takde mood beraya pun.....baju raya salah beli saiz....tu la...beli lagi last minit...haaaa ambik...leh masuk 2 orang kot.....kena otter dulu baru leh pakai...nasib baik semalam nekad gak beli jubah denim....so today just pakai jubah je la...senang...tu pun ada kisah tragis di sebalik jubah ni.....ein tak halalkan duit yang dia ambik....jahat punya in**n...gggrrrrr

huuurrmm.....baru sehari....tapi ok la...dia send gmbr raya dia...jadi la buat pengubat.....selagi dia ingat ein, ein dah rasa syukur sangat2

hey pakcik............sy tunggu kamu balik kl yee......jaga diri baik2....

sejak bila ntah lekat panggilan 'pakcik' tuu kat dia....hahaha...nasib laa yee pakcik


** semua dh tegur ein makin kurus and cengkung....hurrmm....faktor kesihatan kot......tadi just makan jeruk cherry yang besar tu...tu pun makan 2 biji jeerrrr....1 cherry merah....1 cherry kuning....haaaa ambk.....terus rasa cam sesak nafas.....batuk tak henti2....dada rasa kosong......haaaiihh la haler...kita beraya dengan kamu je laa....jangan bagitau pakcik tau....sssyyyhh....hihi





0 org kwn gapil on "mood raya yang tak kunjung tiba"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal