Saturday, August 31, 2013

diary miszgarfien



patutlah malam tadi rasa tak sedap hati.....

last mesej dengan pakcik jam 10 malam....dia bagitau berhenti jap kat tapah sebab hujan....lepas tu dia nak gerak dah....

tunggu gak sampai tengah malam...tapi still takde mesej dari dia....sampai terlelap tunggu dia

dalam jam 1 lebih tu tetiba dapat call dari pakcik....masa jawab tu tengah mamai2 lagi...ingatkan dia dah sampai...ada gak dengar dua mention kat wad kecemasan....dengar gak belakang tu riuh rendah....ingatkan dia saje je nak kenakan ein....

sekali dia kata betul2 kat wad emergency sebab excident....terus rasa segar n nangis time tu...pakcik kata takde ape2...luka sikit2 je....huurrmm.....

pakcik ada wassap gambar tangan and kaki dia yang luka...doktor pun dah sahkan dia takde cedera ape2 lagi....alhamdulillah....syukur sangat2....

ni pun dia busy dengan wedding cousin dia....suruh rehat taknak...dia kata dia ok...jangan risaukan dia

please get well soon ye....dah rasa cam nak kesana je untuk tengok dia....then bawa dia balik sini sama2....

ape2 pun ein bersyukur pakcik takde ape2....banyak gak hint sebelum dia gerak balik semalam....tapi benda dah jadi...takpe laa...syukur sangat2

balik kl nanti hati2 ye.....






0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal