Monday, September 23, 2013

diary miszgarfien



hurm......sigh

mengeluh jap walaupun tak baik

terasa giler kot sekarang ni....ye la, dulu isi rm50 mampu la bertahan seminggu ulang alik klang kl...tu pun kalau tak merayap tengahari or jalan clear giler

sekarang ni.....ayoyoyooo....isi rm60 pun kadang2 tak cukup.....huwaaa.....kena cut cost yang lain....dh la sekarang ni mood shopping tak turn off lagi...

maka nyee.....berpuasa la kita ye....dapat juga berdiet kan....huhu....

mula2 minyak naik tu tak terasa sangat la....bila asyk tak cukup je, mula la duk terfikir...iisshh....budget lari sikit2...acaner la nak menyimpan camni....

ni yang lagi duk terfikir nak merempit je....save sikit...tol pun takde...boleh la menyimpan lebih sikit...mood shopping kena cepat2 turn off kan....dh semakin bahaya lak mood shopping ein ni

hari tu berhabis kat tudung je dah bape....tak boleh betul tengok tudung or shawl sekarang ni...habis semuanya ein rembat....tu belum lagi baju kurung....ayaaarrrkk....cannot la camni....

ok la.....benda last yang ein nak beli adalah jam....lama kot tak reward diri dengan jam....hik3....tapi pakcik and aini kata tak payah beli....alaaaaa.....tahu tak yang ein ni dah termimpi2 and terbayang2 je jam tu......nak gak beli!!

hurrmm.....nanti la ein fikir






1 org kwn gapil on " "

Cik Siti Hajar on Wednesday, September 25, 2013 10:42:00 AM said...

betul!! dulu rm55 seminggu.. cukup sampai sabtu..

sekarang ni cecah rm 70 kot.. lagi2 kalau jem teruk..

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal