Thursday, September 19, 2013

diary miszgarfien



tiga hari tanpa pakcik di sisi.....i mean bukan di depan mata ein laa...hihi...mahunye tak terasa....ye la, dah terbiasa nampak dia setiap masa...busy camne pun, setiap pagi dia mesti datang jumpa ein....then sebelum balik mesti lepak sama2

setakat ni, alhamdulillah dia tak lupa ein.....cuma hari kedua je la dia tak berapa nak ada dengan ein sebab dia pegi kawasan yang takde line 3G....tapi dia still berusaha untuk contact ein....dapat la mesej sekejap dengan dia

thanks ye pakcik

hari ni......ada sesuatu yang pakcik buat sampai ein rasa terharu...bergenang air mata jap....

menghitung hari tunggu dia balik....cepat la sikit masa berlalu


Ya Allah.....kuatkan la jodoh kami...tetapkan la hati dia buat diriku....seandainya dia bukan jodohku, Kau buangkan la perasaan ku pada dia....Kau permudahkanlah segalanya bagi kami



rinduyangteramatpadapakcikreallyreallymisshim






2 org kwn gapil on " "

samzaid on Friday, September 27, 2013 12:11:00 AM said...

Pakcik mntk maaf.

miszgarfien on Saturday, September 28, 2013 10:41:00 PM said...

samzaid....

pakcik sentiasa mendapat kemaafan dari miszgarfien

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal