Tuesday, October 8, 2013

diary miszgarfien






aku sendiri tak tahu....aku sendiri hairan....ape masalah puaka2 tu dengan aku?? aky cuit, sentuh, kacau hidup diorg pun takde.....

heeyyy puaka2....ape masalah korang haaaa?? tak habis2 nak sakitkan hati aku.....kalau ada masalah, direct laa......tak payah nak sound2 belakang macam korang bagus sangat!!

tahap sabar aku dah maksimum sekarang ni.....sikit pun aku tak kacau hidup korang!! boleh tak jangan ganggu aku!!

STRESS!!!!!!

ape yang korang dengkikan sangat?? aku tabur pasir dalam periuk nasi korang ke?? tak cukup2 lagi ke korang dah busuk kan nama and reputasi aku???

Ya Tuhan......Kau berikan lah aku ketenangan hati yang tinggi....Kau berikanlah aku sifat sabar yang mendalam dalam diri ni.....Kau jauhkan la aku dari perasaan untuk membalas dendam kepada mereka.....

aku dah tak mampu nak membiarkan hati aku terus sakit....aku tak sanggup untuk terus membiarkan telinga ni mendengar segala kata2 mereka itu.....aku boleh giler, stress, tension kalau berterusan macam ni.....

syukur la mulai esok aku tak perlu mengadap muka mereka....tak perlu mendengar kata2 kutukan mereka.....walaupun hanya untuk sementara, sekurang2nya jiwa aku tenang seketika

dan mulai esk.......aku akan bekerja dalam 1 team dengan si dia dan juga pakcik.....masih ingat tentang si dia?? yeeee, kami masih tetap berhubung.....sukanye dia dapat keje dengan ein.....tiap kali ada outstation, mesti dia tanya sama ada dia dapat join atau tidak.....

so ein.......please behave yee....rasanya si dia tak tahu kot pasal gossip daku dengan pakcik.....sokay la.....pakcik takde hak untuk halang atau cemburu....dia dah hilang hak tu....

ape jua keadaan aku, mesti si dia yang hadir dulu....di saat aku perlukan seseorang, pasti dia yang hadir secara kebetulan.....tak mengapalah.....

aku dah rasa untuk tutup kembali hati ni....cukup2 keperitan dan kesakitan yang aku rasai dari mr.N and now, dari pakcik.....aku dah terlalu serik....aku dah taknak lalui ape2 lagi yang akan membuatkan hati ni terluka and kecewa.....aku dah sanggup untuk di tipu....

lebih baik aku kunci hati ni kembali....egokan kembali diri ni....





0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal