Friday, October 4, 2013

diary miszgarfien



alhamdulillah.............

doktor cakap hari ni better sikit dari hari tu.....cuma kena pantau sendiri...kena check sendiri temperature badan.....kalau demam kena bgtau doktor comey tuu....alaaaa, ein lupa la nama doktor comey tu....

doktor pesan....if next week ein still sakit perut, kena jumpa doktor balik.....maybe kena buat endoscopy balik....alaaaa......sakit laaa benda tu.....last buat tahun 2010....so, doktor kata nanti kena buat if sakit berterusan.....huwaaaaa......hate it!!!

daaaannnn........hari ni dapat banyak ubat lg.......adoooiii....




sebagai denda........doktor tambah ubat gastrik ni......wajib makan selama sebulan.....ok fine.....sayang doktor lebih laaa.....nasib baik doktor tak bagi ubat cecair tu....selamaaattt....

di sebabkan "happy" sangat dengan ubat2 yang banyak tu....makanye..........pergi mengenjoykan kan diri dan reward dengan something.........lama dah asyik berangan je nak beli....tapi asyik tunda je.....tadi siang kena sampuk dengan hantu shopping.....terus terjah kedai, try sehelai dua...then terus kompem......muahahahha.....



im a happy girl.....a very3 happy girl...puas hati sangat2 dapat ape yang di hajati......ni pun still ada benda yang pending.....wait haaaa....i will try to get it...soon....very2 soon.....hahahaha....i dont care....









0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal