Wednesday, October 2, 2013

demam yang on off

diary miszgarfien



setelah hampir sebulan demam on off tak sudah....dan kebetulan kena sakit mata.....maka dengan rajin nye membawa diri ke ppum....biasa la....tempat feberet ein kot....hahaha

tujuan asalnye....sebab sakit mata...tapinya....lain lak jadi nya....kena la dengar doktor bebel and marah bagai....

gastrik awk dah teruk sebenarnya ni.....pastu doktor paksa makan ubat yang tak sedap tuu depan dia....kalau sikit xpe juga....20ml tu banyak ok...dah la jenis ceciar....bape kali nak termuntah time tu

pastu kena bebel sebab badan dah dehydrated.....eeehhh....rasanya ein banyak minum kot....then doktor risau sebab berat ein hilang 5-6kg dalam masa 3 bulan....agak mendadak bagi doktor...nak buat camne...ein memang takde selera makan

then....asma pun makin teruk....tapi doktor suruh maintain dengan haler lama dulu...aiyoooo.....harini, macam2 lak ein kena

sooo......doktor suh ambk darah and urine cam biasa la kan....masalahnye....kali niii.....dua2 tangan kena cucuk ok!! gggrrr



tangan kanan tu.....darah keluar terlalu banyak sampai meleleh2 ke lantai....huuwaaa......dh la sakit....terpaksa lak jadi penderma darah hari ni

result darah and urine kena ambk belah petang....darah doktor kata ok tapi dia was2 sebenarnya...urine ada problem....tu lagi merisaukan doktor....sooo, jumaat ni kena ngadap doktor lagi and buat ujian urine
seperti biasa la kan.......dapat ubat yang sebeban....adooiii...semuanya kena makan....doktor nak pantau.....alaaaaaa.......tak sedap laaa.....





tapi kaannnnn........doktor, mana ubat mata saya???? adooiiii.....sy datang hospital sebab sakit mata.....tapi....ubat2 tu semua......takde kaitan dengan mata....now, dua2 mata dah bengkak and merah.....sangat tak selesa.....nak singgah farmacy beli eyemo pun segan sebab mata merah sangat.....

please get well soon to my own self.....sila rajin2 makan ubat and jangan skip makan ye.....hahahaha







1 org kwn gapil on "demam yang on off"

Sazlin Ahmad Taufek on Thursday, October 03, 2013 1:01:00 PM said...

gud girl kena makan ubat ikut arahan...karang technician nie yg tolong cucukan amek darah...nak?????

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal