Sunday, October 6, 2013

diary miszgarfien



hurrrmmm.......

sumpah ein takde mood nak masuk opis sekarang ni.....dengan keadaan yang macam ape je kan......

dah rasa esk cam nak ngadap doktor comey lagi je.....perut ni pun macam tau2 je tuan badan ni taknak pegi keje lagi......dari semalam start rasa sakit and pedih2 je....

nak kata tak makan ubat....makan je ikut arahan doktor....tak pernah lagi miss makan ubat.....rasa tak selesa je perut ni....

selera makan pun takde lagi ni....

mohon tambah mc lagi boleh tak....kalau tak boleh.....apply cuti la jawabnya....memang takde rasa nak masuk opis tu.....menci!!

aaahhhh......nak ngadap puan la nanti.....






0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal