Wednesday, October 30, 2013

diary miszgarfien





sejak keje luar ada si dia....memang best la dapat sakat and kena kan si dia depan2 kan...,hahaha....jahat betul daku ni

sampai 1 tahap.....si dia taknak 1 team dengan ein....sepatutnya si dia team A dengan ein...tapi si dia switch dengan orang dari team B....

suka lak cari point nak merajuk dengan si dia....ekeke....setiap hari ada je benda nak di pointkan....takpe...takpe....

minggu depan syok la si dia sebab ein takde nak kacau2.....takpeee....nanti ada je yang jadi tukang sakat si dia gantikan ein sekejap.....

best dapat psycho si dia time keje....tengok dia jadi blur2, menggelabah, tak tentu arah....hahahaha....




0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal