Thursday, October 3, 2013

diary miszgarfien



what a bored day......terperap dalam bilik je.....main game...tengok tv...tido....ulang la aktiviti tu sampai ke sudah......nak keluar ke mana2 pun tak boleh sebab mata still lagi merah and rasa pedih

suhu pun kejap ok kejap panas....huurrmm.....esk kena jumpa doktor lagi....hope semuanya ok....

doktor bagi 2 jenis ubat gastrik....teruk sangat ke tahap gastrik ein ni.....sumpah ein takde rasa sakit gastrik langsung dalam masa seminggu dua sebelum ni.....1 ubat cecair...1 ubat pil.....ubat pil tu memang ubat gastrik ein yang hospital selalu bagi...

makan ubat2 ni......buat perut ein rasa asyik lapar je....alahai doktor....tu ubat gastrik ke ubat penaik selera makan......actually doktor memang risau sangat dengan keadaan ein yang takde selera makan....sebelum balik semalam pun bape kali dia ingatkan suruh jaga time makan....

hati tengah dupdap2 je esk kena buat urine n blood test lagi.....kesan kena cucuk pun tak hilang lagi ni.....doakan ein ye....taknak dengar doktor cakap perkataan "suspek" ape2 penyakit......


ok laaaaa......nak tido lagi.....buat kali ke bape pun tak tahu laa.....hahaha







0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal