Sunday, November 10, 2013

kehilangan

diary miszgarfien



ehem......ehem......test...test...

keh3....sebenarnya tak tahu nak mula camne....rasa macam lama lak tinggalkan diary comot ni....

nak citer pasal minggu akhir dengan pakcik....tapi....hurm.....ingatkan hati ni gagah sangat...lsat2, kantoi gak laa....tu pun sebab ada lagu2 ktorg....tu yang touching lebih....kesian kat dia...berusaha dia nak happykan ein...tapi ein dah macam takde perasaan....dia buat ape pun, dah takde kesan....tp...sebelum berpisah tu..ein lembutkan hati...haaaa ape lagi...nangis tersedu2 terus....seminggu menahan perasaan dalam hati....dah plan macam2 untuk minggu akhir dia tu...tapi....tak mengapalah....sekarang ni, kami hanya sekadar berkawan...berserah...itu je yang boleh ein lakukan..tetap doakan untuk pakcik...

pakcik.....jaga diri baik2...keje leklok....jangan terlalu baik hati sampai orang lain ambik kesempatan atas kebaikan kamu tu...ein minta maaf andai selama kita bersama, ein ada sakitkan hati kamu....doa ein sentiasa buat kamu....

4 november 2013.....tarikh pakcik lapor diri kat kementerian lain di putrajaya....tarikh yang sama juga ein terbang ke jogjakarta...seolah2 macam dah ditakdirkan....ein pergi dengan hati yang sedih...membawa hati yang lara....malam pertama di sana, dah mimpi kan pakcik....

nanti kalau rajin baru ein citer pasal trip ein jogjakarta ye....

esok......dah start keje semula setelah seminggu bercuti....hurm....rasa takde mood nak keje pun....salah satu sebabnya, tentulah pasal pakcik.....tipulah kan kalau kata tak rindu atau terasa dengan kehilangan dia....dah terbiasa dia sentiasa ada di sisi ein selama ni...dah terbiasa keje dengan dia....pagi2 dia akan cari ein...ni esok, dia dah takde kat opis atau pun team keje luar....aaaahhhh, sedih dah ni....bersedialah untuk berdepan dengan pelbagai soalan dari budak2 kat opis tu....haritu pun, masing2 dah tanya " tak sedih ke pakcik nak pegi" "taknak ikut pakcik pegi sana ke" hurrmm....jenuh nak tahan airmata jangan bagi tumpah...senyum pun kelat je...soalan ape la yang korang bagi kat ein...giler ke ape kalau tak sedih

ein hilang partner keje...ein hilang teman bergaduh...ein hilang penunjuk arah jalan...ein hilang pakcik

suungguh aku rindu dia

sungguh!!!




1 org kwn gapil on "kehilangan"

likeshine on Tuesday, December 31, 2013 10:26:00 PM said...

sumthin' like diary je I tgk ... what make u feel touching je tu...rilek lh miszgarfien...

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal