Friday, November 15, 2013

diary miszgarfien





terkejut.......

yup.....tu la yang ein rasa bila kkak bagitau yang si dia add kkak dalam fb.....hurrmm....ape yee motif si dia....oleh pulak dia tny tu kkak ein ke bukan...issshh dia ni.....dalam diam yee....

sukarnya nak ramalkan apa yang ada dalam hati seseorang tu....kan best if ada cermin yang boleh tunjuk kan isi hati si dia....tak ada la ein tertanya2 macam ni...terfikir2 je.....

takpe.....kita tengok je la nanti yeeee


....................................................................................



kalau rasa tak bersedia atau sekadar bermain, jangan sesekali mengetuk pintu hati si gadis....jangan bermulut manis...kemudian hilang...senyap....entah kemana....tak perlu cakap pung pang pung pang tapi habuk.....

kalau nak bermain tarik tali, pastikan tali di genggam erat dan kemas...jangan sesekali lepaskannya.....kalau tali di lepaskan, jangan menyesal jatuh tersungkur nanti....

tak paham betul ein dengan lelaki yang macam ni.....fedup gak kadang2....

daaahhh laaaa....

tolong jangan bermulut manis mengalahkan air gula pekat yeee






0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal