Saturday, December 21, 2013

diary miszgarfien





bila balik klang baru lah dapat mencoret kat diary comot ni....kat hotel tak dapat wifi....keh3....kalau ada pun update dari handphone cikai tu jee...tapi tak best langsung....

ok3......ada benda tak best jadi harini.....huuwaaaaa......nangis siap2 dulu.....pi kedai gunting rambut dengan niat nak trim je biar rambut jangan banyak gugur and elakkan bercabang.....belum masanya untuk potong rambut ni lagi.....tapiiiii..........kkak tu pi kerat rambut daku hampir sejengkal.....huwaaaaaaa......sedih gilerrr.....sadis nyeee....memang tak boleh terima langsung.....sob3.....sedih tak terkata dah ni......mak pun geleng kepala je masa orang tu kerat rambut banyak2......

sedih sangat dah ni.....rasa cam tak nak tengok cermin langsung dah ni


***************


ada perpatah pernah berkata......hargailah orang yang ada dengan kita....jangan menyesal suatu hari nanti bila kita dah kehilangan dia


yeeeee.......sekarang ni memang terasa sangat2 menyesal....terlambat sudah semuanya....andai dapat ku undurkan waktu.....

persahabatan kami suah pun mencecah usia 13 tahun.....lost, found, lost found....begitu la kami....dan setiap kali berjumpa semula, ein yang akan mulakan dahulu.....start dari pertama kali berjumpa kembali hinggalah ke saat ni.....berkali2 juga hint di beri....namun masih malu dan segan.....tak mengapa

kali ni.....bertemu lagi.....tanamkan niat...tekad kan hati untuk memulakan langkah dan memberanikan diri.....namun.......diri ku sudah terlambat....dia telah pun bertemu dengan seseorang....dan bakal menjadi tunangan orang....

sedih....kecewa.....tapi kami pasrah....kami redha....mungkin kami hanya berjodoh untuk menjadi sahabat baik buat selamanya.....kenangan 13 tahun lalu tetap indah buat kami.....kami sendiri tak menjangka kami mampu bersahabat begitu lama

dak mok2.....kamu adalah lelaki yang paling gentleman pernah ein kenali....bagi ein, kamu adalah lelaki yang baik, soft dan caring....ein selesa berkawan dengan kamu....tak pernah timbul masalah antara kita....saling menyakat dan saling ambik berat

doakan ein temui kebahagiaan yang ein cari ye....dan ein sentiasa akan doakan kamu dak mok2.....jangan sedih2 ye.....bukan jodoh kita walaupun ein tau apa yang ada dalam hati kamu....sama2 laa kita lepaskan perasaan yang ada dalam hati ni.....




*aku yang terlewat.....kesal sungguh hati ini.....namun, aku masih mampu tabah untuk terimanya






0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal