Sunday, June 9, 2013

diary miszgarfien 0 org kwn gapil



Allahuakbar.......

aku tak tahu nape aku rasa sayu sangat....sedih sangat....bila terfikir je, bertakung airmata ni

Allahuakbar.......

Ya Allah......Kau jauhkanlah perkara2 yang tak elok dari ku, dari keluargaku....Kau pelihara la kami semua

hati rasa tak sedap...berdebar2....seolah2 aku rasa lost sangat....

seboleh2 nya aku taknak fikir tentang hari esk...

beratnye aku rasa......

aku takut jika sesuatu terjadi kepada diri ku mahupun kaum keluarga ku....aku bakal berjauhan dengan mereka untuk satu tempoh yang agak lama.....

bagaimana jika aku tak pulang???

Allahuakbar.......






Friday, June 7, 2013

diary miszgarfien 0 org kwn gapil


minggu ni memang minggu down ke ape....semalam tu memang dah tak boleh tahan....si dia tanya pun tak mampu nak bagitau....di tambah lagi dengan keputusan interview dia....bukan rezeki dia...nak buat macam mana.....mungkin ada yang terbaik untuk dia nanti.....

next week will be away untuk 1 tempoh yang agak panjang....anggap la ia sebagai membawa diri di samping mencari kekuatan...

sepatutnya pegi dengan si dia....tapi apa kan daya.....bukan jodoh kami kot untuk outstation bersama...ada je halangan buat kami....dia tarik diri atas alasan tersendiri

memang la sedih....dia lagi la sedih...2 perkara dia terlepas....dugaan...sama2 sedih untuk semalam...sampaikan pagi tadi dah rasa nak tarik diri dari outstation...banyak sangat benda yang buat hati ni rasa tak best.....

sekurang2  nya malam tadi dia ada untuk temankan....lepas kena bebel bagai, kena ceramah sikit, ok la sikit....

ni pun still moody.....ask his opinion untuk bertukar....ingatkan nak support....lg kena marah adalah....langsung tak di baginya....

tengok la lepas puasa nanti....ngadap pegawai lagi...kot2 dia bagi ke kan

nak nangis lagi boleh tak????





Thursday, June 6, 2013

diary miszgarfien 1 org kwn gapil



nak meluah rasa...tapi tak terdaya...hati terlalu sedih...tak pasal2 surah yassin basah

benda dh semakin berat...dah lama pendam...niatkan dalam hati, lepas raya ni nekad untuk buat sesuatu

minta2 permohonan tu di permudahkan



Monday, June 3, 2013

geram.marah.bengang.sedih

diary miszgarfien 0 org kwn gapil





aaaiiihhh...menahan sabar je laaa....ada je orang yang nak cari pasal...sesuka hati la pulak kan nak tuduh aku ego tak sudah....sebab tak terima orang tu je, di kata kan ego...geram nye....

dah bukan sekali dua...berkali2.....ooiittt, tahap sabar aku ni nasib baik la masih ada lg...nasib la aku masih tau nak hormatkan orang yang lebih tua....geraaammm nyeeeee

dah la tak pernah kenal secara realiti.....siyes laaa, ein memang paling pantang tang ni....tak kenal diri aku keseluruhannya, tapi cakap macam kenal aku dari kecik la pulak

benda kecik tapi nak besar kan.....kalau dh umur tu tahap dewasa, jadi la dewasa...berfikir cara dewasa....memang aku geram plus marah yang teramat sangat sekarang ni...

aaaiiiiihhhhh....enough!!! tak larat laaa nak hadap benda ni....sy harap kamu pegang kata2 kamu untuk tidak cari saya, untuk tidak mesej sy lagi!! cukup2 la sakit kan hati saya

no wonder la hati ni tak terbuka nak terima mereka berdua.....

dua2 sama je!! susah sangat ke nak paham aku belum sedia...ingat benda2 camni boleh paksa sesuka hati ke?? end up, dapat title EGO sebab tolak lamaran mereka.....ada saya cari kalian?? takde kan!! sape yang cari sape?? sila la tunaikan kata2 kalian untuk tidak cari saya lagi!! kota kan kata2 tu!! kalian ingat aku ni ape?? sesuka hati cakap rindu sayang, pastu nak sembur2 bila aku x terima....

memang hati aku panas sangat...panas mendidih....sedih jangan kata...seringkali aku terfikir....apa salah aku pada kalian?? apa dosa aku pada kalian?? sedih di hati ni tak mampu untuk di gambarkan....di sebalim senyuman yang terukir, hati ni menangis kesakitan, kepedihan....semua orang begitu senang menghukum aku...walau aku diam, tak bererti aku mengiyakan....

bergenang airmata.....belajar la aku untuk menjadi hamba yang kuat, tabah, dan sabar dalam hadapi dugaan di dunia ini....

im not a big girl.....still crying.....haaaiihhh laaa.....be strong ok!!







Saturday, June 1, 2013

diary miszgarfien 0 org kwn gapil



mayb i will away from.............uiisshhh....still dont know yet....just put my name on it....then, up to them la nak choose nama ein ke tak....tak berharap pun

baru berangan nak dekat dengan si dia....sikit pun tak bgtau dia follow
waktu opis hour buat sementara waktu ni....harus laa touching kan...

but...like i said, i will be away.....huhu...

just wait and see je la....next week baru tau result nye





 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal