Friday, January 3, 2014

diary miszgarfien



bila ada update.......bermakna...............

yes.........im home....................weeeee.........so happy.....really2 happy to be at home.....ikutkan hati memang taknak dah balik johor tu....tapi......aaarrgghhh....kena kuatkan semangat juga....maybe, next trip ein tak join kot wpun ia adalah destinasi yang ein nak pegi.....

hurm......sian mr.N kena tahan kat wad....should be ambik dia petang tadi....tapi xpe la.....esok pagi baru jemput dia...petang tadi tak sempat nak jumpa doc dia...ada rawatan yang tak boleh nak di berikan atas sebab2 tertentu.....esok baru boleh tau ape reason nye....iiisshhh...susah hati ni....ahad ni nak bawa mr.N jalan jauh.....

area JB dah habis....so kena berpindah ke area lain....dan lebih jauh dari JB....hope sangat mr.N akan pulih seperti biasa.....khidmat dia sangat2 di perlukan kan....dia tak boleh lemah time2 camni....harus dan wajib gagah.....tak mengapalah kena berhabis kat dia....asalkan kesihatan dia memuaskan hati

* jangan lak ada yang fikir bukan.....mr.N bermakna kereta kesayangan ein tu*

bila dah lama sangat tak update diary comot ni....dah tak pandai nak bercerita sangat....ada dayre pun tak berupdate....



**eeehhh.....ape tu tahun baru?? ape tu azam baru?? ntaahhh....tak tahu laaa ;p **

*** wishlist pun tak berganti lagi ***





2 org kwn gapil on " "

likeshine on Wednesday, January 08, 2014 8:38:00 AM said...

I guess mr n was your boyfriend....

miszgarfien on Wednesday, January 08, 2014 9:18:00 PM said...

likeshine.....

mr.N is a my car....i called it mr.N bcoz my plat start with N

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal