Saturday, February 8, 2014

diary miszgarfien





dah tido pastu terjaga sebab si comel bising2....laa ni dah tak boleh nak tido...puas dah golek kanan kiri...tapi takmo gak lelap.....

agak kekok gak bila blog ni ada pembaca and tukang komen.....hehehe....normally memang takde....sebabnye daku bukan blogger macam yang lain2 tu.....blog pun comot jee ni...takde yang menarik pun....nak upload gambar pun malas.....

masa memula join blogging dulu, rajin gak la mengupload gambar bagai.....bila usia semakin meningkat ni, pemikiran pun dah tak bape betul....

for me......diary tempat untuk meluahkan apa yang kita rasa.....about gambar lak, lebih byk share kat instagram....sbb nyee, daku malas nak letak watermark kat gambar2 untuk upload kat blog ni.....lagipun, gambar2 tu tak cantik pun.....keh3

wpun blog ni umpama diary....tak semua benda boleh di luah kat sini....dah nama pun on9 diary....ada yang membaca....kalau nak luah gak, kena la pandai2 tapis and cover.....

panjang pulak daku membebel pepagi gelap ni.....keh3.....penangan tak boleh tido....aiiyaaarrkkk.....




*benda yang baik, boleh la diambil....tapi yang tak baik tu jangan di ikut...*







1 org kwn gapil on " "

likeshine on Sunday, February 09, 2014 12:43:00 PM said...

I wonder that you sleep a lot so than you just said tht u lay on the bed either left or right hence u almost sleepless ....

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal