Tuesday, April 22, 2014

diary miszgarfien





20/04 dah pun berlalu....ni dah tahun kelima.....ada suka ada duka pada tarikh ni....bukan mudah untuk melupakannya....memori tetap memori....akan kekal begitu sampai bila2

ok dah takmo citer pasal tu.....

ni bilanyaaa claim nak masuk.....adeeehhh.....janji minggu lepas...tapi takde....pastu kata minggu ni.....alaaaa.....mr.N nak kena renew dah.....iiisshh

ok......maybe ada hikmah kali ni tak nak join outstation selangor.....ye la....niat nak spend time dengan family....tapi.....maybe ia rezeki kot......lepas  seminggu dua masuk opis....kena kursus ke johor seminggu....

and...........

next week......i'll fly to sarawak.....hohoho.....tak pernah terfikir pun.....walaupun hanya untuk 3 4 hari...but it enough for me kot.....will be at sarawak for the second time.....

and.........

the best part is......im going there with si dia.....tak pernah terfikir pun.....asalnya penyelia dah runsing nak suruh sape pegi sebab hanya si dia sorang je....then request kat penyelia bagi la 2 org prmpn sorg lelaki....then penyelia kata tak boleh...memang kena 2 orang je....then ein pun sambung je laa buat keje.....tau2 penyelia suruh pegi....

si dia??? depan penyelia ok jee....pastu duk msg tanya boleh tak kalau dia tak pegi....alasannya dia tak tahu ape2.....tak tahu nak buat ape.....memang tak dapat la nak tarik diri kan sebab tiket dah book.....ekekeke

siap la si dia nanti ein buli....keh3

padahal dalam kepala ein ni duk fikir macam2....nanti sampai sana sape nak ambik....nak deal dengan sape....kalau ada problem camne nak fix kan....wuuuuu....kena prepare la jawabnye niii








1 org kwn gapil on " "

likeshine on Wednesday, May 07, 2014 8:34:00 PM said...

Huh great... the time for you to think what could be done after arrive n how to settle the problem... wow... you carefulness maybe make your friend feeling an easy ....

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal