Monday, April 14, 2014

diary miszgarfien



dalam 2 3 minggu ni perasan something yang tak best pasal diri sendiri....kadang2 risau gak

adakalanya....badan rasa tak stabil....nak kata pening sakit kepala...takde pulak....bila berdiri or nak berjalan....rasa macam tak stabil...macam nak jatuh....rasa berpusing2......

ein sendiri pun tak tahu ape puncanya....macam tadi.....masa nak solat isyak tetiba dah dapat rasa badan tak stabil.....masa nak bangun dari sujud pun dh macam terhuyung hayang.....ni tengah melarat dari lepas isyak tadi

ape lagi yang tak kena ni.....Ya Allah, jauhkan aku dari benda2 yang tak elok

nak kata pasal tekanan darah rendah...takde lah sejarah pasal tu....

nak kata pasal "benda" tu......iisshhh...takkan laaa.....sebelum2 ni takde lak ein jadi camni.....lately ni jee....tak tahu ape puncanya......

nak check doctor.....nak kata ape kat doctor.....camne nak explain kat doctor....nanti doctor ingat ein reka2 cerita lak.....

ni pun rasa tak best je.....Allahuakbar.....kenapa ni???




2 org kwn gapil on " "

Sazlin Ahmad Taufek on Friday, April 25, 2014 11:37:00 AM said...

ini ko kene g cek nie.. takut tekanan darah kurang... ckp je nak buat medical check up...

miszgarfien on Friday, April 25, 2014 11:40:00 AM said...

malas laaa.....tp skrg ni dh stabil sikit kot...keh3

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal