Friday, June 20, 2014

diary miszgarfien



no wonder la Allah gerakan hati aku untuk jadi stalker......rupa2 nya Allah nak aku tahu sesuatu.....Alhamdulillah....terima kasih Allah




bagus.....bagus.....bagus sangat!!!

hooiii sekalian mangkuk.......seronok kan kacau hidup aku.....bestkan menyibuk hal aku....kesian kat sekalian mangkuk2 ni......hidup korang bosan eh kalau tak menyibuk hal orang lain?? 

hooiii mangkuk2.....korang ape hal hah?? ape masalah korang hah mangkuk2?? jaga hidup masing2 dah la.....macam la diri korang tu bagus sangat!!!

suka hati aku la nak tulis ape pun dalam blog aku......suka hati gigi aku la nak macam mana pun....takde kaitan langsung pun dengan hidup korang......memang aku sengaja taknak sensored kan nama2 mangkuk sekalian alam tu......

hidup tuuu tak payah nak mendengki dengan orang lain.......jangan kacau hidup aku boleh tak!!

hooiii psycho!!! ko memang mencabar aku kan......takpe2....ko ingat aku diam selama nk aku tak berani nak buat ape2 dengan ko......takpe2.....jangan menyesal if ada benda jadi kat ko.....

semoga mangkuk2 sekalian tu bergembira la hendaknya......

tak mengapa.......sabar....sabar.....balasan Allah sedia menanti....




* Allahuakbar......aku dah rasa nak meletop sangat.....astaghfirullah......Allah......kuatkan semangat aku...tabahkan diri aku untuk berdepan dengan orang2 seperti mereka....aku mohon kekuatan darimu Ya Allah





2 org kwn gapil on " "

Cik Engr Aishah Zakaria on Monday, July 21, 2014 1:01:00 PM said...

mak aiii...camtu sekali dyorg kutuk ko...perfect sgt ke dyorg nak hina org sampai mcm tu???

miszgarfien on Monday, July 21, 2014 9:03:00 PM said...

echah......

sekarang ko tau kan nape malam tu aku sedih sgt....nape aku marah sangat.....memang sampai mati pun aku xkan maafkan diorg....

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal