Saturday, December 6, 2014

diary miszgarfien




banyak perkara yang dah di lalui....banyak cerita yang nak di kongsi....banyak kenangan yang tercipta.....tapi aku jadi malas nak update kat sini bila terlalu ramai penyibuk or pendek kata stalker kehidupan aku....niat aku buat blog ni untuk jadikan kenangan buat diri sendiri....mencatatkan segala peristiwa yang terjadi dalam hidup aku.....

sejak aku dapat tau ada stalker psycho, terus aku hilang mood untuk share ape2 kat sini.....dan banyak la cerita yang terpendam serta berkubur saja dari dalam hidup aku...tiada lagi kenangan yang akan tercatat di sini.....

cukup2 la stalk hidup aku.....tak cukup2 lagi malukan aku?? tak pernah ke terfikir akan maruah aku?? heeeyyy, kalau dh berumur tu buat cara berumur!!! tak payah nak desprate sangat....

ingat ni.......sampai MATI pun aku takkan maafkan!!




0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal