Saturday, November 15, 2014

diary miszgarfien 0 org kwn gapil




nasib la aku dh back off awal2.....instinct aku x pernah silap....tapi aku tau, berita tu akan buat mangkuk2 sekelian alam tu jadikan bahan untuk membahan aku....sokay....sikit pun tak tercuit.....

so en.pelangi....... paham kan nape sy kata sy dh tak kisah....sebab sy dah dapat rasakan semua ni....

and now......im soooo legaaa....alhamdulillah

buat si dia, tahniah in advance....buat yg terbaik utk interview tuu....mana tau rezeki sbb nak dirikan masjid....hihi....joom fight untuk interview tuu....kot2 la ada rezeki kt kan...

hihi....tau dh nanti mesti ada yg risaukan diri daku...since blk dr sarawak lagi dah back off awal2...dh xde hati pada si dia...sbb tu la dh takde citer pasal si dia....keh3....


daku ok je sbb dalam hati ada taman gituuu....aaauuuuwww...ehem2....doakan daku ok





Thursday, November 13, 2014

diary miszgarfien 2 org kwn gapil





tindak tanduk awk membuatkan sy terpinga-pinga...membuatkan sy terfikir-fikir.....

kelakuan awk semakin sukar di jangka dan di duga

mari kita teruskan permainan ini kalau ini yang kamu mahu.....

no hopes no dreams.....

biarkan ia hadir dengan sendirinya

just wait and see

but dont take it so long yee....












** oh noooo....my english are very2 the broken now....kah3....salahkan pegawai2 daku yang suka mengajar ckp broken english....demmit sgt tau....hehehe






 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal