Friday, December 26, 2014

diary miszgarfien 0 org kwn gapil




aku hilang kata-kata



aku tak tahu......
aku tak punya jawapan.....
jangan desak aku.....
beri aku ruang.....
itu je yg aku pinta...





Thursday, December 25, 2014

diary miszgarfien 0 org kwn gapil





kehadiran kamu.......
menuntut sesuatu dariku.......
sekali lagi aku bertindak pelik....
fobia kah aku pada sang lelaki???
aku tak punya jawapan.....
ia hadir dan hilang....
tanpa aku sedari....

kehadiran kamu.....
suatu makna buat diriku....
namun aku masih ketakutan....
takutkah aku pada bayang2 sendiri???
aku tak punya jawapan....
aku mengeluh lagi....

kehadiran kamu......
aku buntu.....
aku tidak tahu....
apa yang sedang aku fikirkan....
apa yang sedang aku rasakan....
aku tak punya jawapan.....
aku seoalah2 "lost"......

kehadiran kamu.....
kesungguhan kamu....
keazaman kamu.....

ingin sekali aku terima....
ingin sekali aku memberi peluang.....
ingin sekali aku mencuba.....

namun..........
aaahhhhhh.........
aku tak tahu!!!!!!!



Friday, December 12, 2014

diary miszgarfien 0 org kwn gapil



kehadiran itu tak memberi apa-apa makna...
namun, kehadiran itu menjadi sesuatu....
sesuatu yang sukar di erti kan....

kehadiran itu tak di pinta....
namun, kehadiran itu semakin dekat....

ada apa dengan kehadiran itu???

tiada jawapan....
masih samar....
masih belum boleh di comfirmkan





Saturday, December 6, 2014

diary miszgarfien 0 org kwn gapil




banyak perkara yang dah di lalui....banyak cerita yang nak di kongsi....banyak kenangan yang tercipta.....tapi aku jadi malas nak update kat sini bila terlalu ramai penyibuk or pendek kata stalker kehidupan aku....niat aku buat blog ni untuk jadikan kenangan buat diri sendiri....mencatatkan segala peristiwa yang terjadi dalam hidup aku.....

sejak aku dapat tau ada stalker psycho, terus aku hilang mood untuk share ape2 kat sini.....dan banyak la cerita yang terpendam serta berkubur saja dari dalam hidup aku...tiada lagi kenangan yang akan tercatat di sini.....

cukup2 la stalk hidup aku.....tak cukup2 lagi malukan aku?? tak pernah ke terfikir akan maruah aku?? heeeyyy, kalau dh berumur tu buat cara berumur!!! tak payah nak desprate sangat....

ingat ni.......sampai MATI pun aku takkan maafkan!!




 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal