Tuesday, June 30, 2015

12 ramadhan 2015

diary miszgarfien



semuanya jadi secara tetiba..ingatkn sakit biasa....pukul 1030 pagi lebih kurang macam tu la perut rasa sakit tetiba...memerut dalam toilet hampir 1jam...sakit tak terkata...meleleh air mata tahan kesakitan yang semakin kuat...ulang alik toilet sampai badan rasa tak bermaya....di selangkan dengan muntah buih...

pukul 12 tghari nekad pegi ppum...call kakak minta dia tunggu n temankan...pukul 1 petang masuk emergency...terus kena pasang drip kat tangan kiri untuk masukkan ubat and air...time tu redha je la nurse cucuk...


air masuk 2 botol....kena ambk darah 3x rasanya....sakit tak terkata....dari mula masuk sampai la discharge jam 2pagi, tak ingat dah bape kali nurse drip ubat...ada sekali tu kena cucuk ubat kat bahu...sakit n lenguhnya masih terasa hingga sekarang...kesan tempat drip ni pun masih terasa sakit and tangan nampak bengkak...tangan kiri tak kuat sangat utk angkat yng berat2 sbb drip tu cucuk kat urat...

doc bagi mc 2 hari and kena buat follow up....nampaknya kena buat endoscopy lagi la kali ni....huurrmmm.....tahun ni teruk sikit sebab di sertakan dengan cirit birit n muntah2...selalu gastrik tak teruk macam ni....kalau kena tahan pun sekejap je....takpe laa, dugaan bulan puasa kan

this year, awal pulak kena admit berbanding tahun2 sebelum ni...selalunya, hujung2 ramadhan baru kena gastrik yang teruk ni

pendek kata, hadiah hari jadi yang bakal menjelang tiba.....terima je laaaa....




0 org kwn gapil on "12 ramadhan 2015"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal