Wednesday, July 8, 2015

diary miszgarfien









Alhamdulillah......syukur pada Allah kerana masih benarkan ein terus bernafas dan bernyawa sehingga ke hari ini....syukur

tahun ni, harini, berganjak la usia ein ke 3series...hihhi...tapi tak rasa macam 3series pun....ingat lagi masa admited minggu lepas....doctor pun tak percaya yang ein dah 30 sebabnya perangai macam budak2....

tahun ni last status sebagai single or bujang....insyaallah kalau takde apa2, tak lama lagi akan bertukar status single ke double...ekeke....

ein takde ape2 permintaan pun....ein bersyukur dengan segala apa yang Allah dah kurniakan untuk ein....semuanya terlalu bermakna...perancangan yang Allah aturkan untuk ein terlalu indah....

sekarang ni ein nak enjoy2 dengan masa yang ada...nak rehatkan diri secukupnya dahulu...nak bagi badan ni sihat and kuat sikit....lepas ni dah kena all out semua perkara....dah takde masa nak rehat2...

huurrmm....masih menanti wish dari seseorang....tu pun kalau dia tak lupa laa....tapi.......macam ada harapan yang dia tak ingat pun hari ni besday ein.....takpe laa





0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal