Friday, July 10, 2015

diary miszgarfien





raya tinggal lagi beberapa hari je lagi.......satu persiapan pun takde buat lagi.....kuih raya sejenis pun takde kat rumah ni.....haaaa nampak tak, nampak tak??? nampak sangat tahun ni takde mood nak sambut raya.....rumah tak berkemas, sepah sana sini......ntah laaaa....

mak pun cakap dia takde mood raya.....bila nak mengunjung pun tak tahu....nak masak ape pun tak tahu.......haaaaa semua serba tak tahu la jawabnya......

harini timbang berat badan.......haaaa ambik kau sekali tinggal 52kg jeee!!! mana taknya, puasa ni bukan nye ada selera sangat nak makan.....lebih2 lagi lepas masuk spital haritu......sekarang ni nasi pun amalkan brown rice......macam ada harapan nak turun lagi je berat badan ni.......

raya ni macam biasa la, macam tahun2 sebelum ni......rak ambik cuti raya pun......so isnin tu ein dah kerja......ein dah niat minggu tu ein nak buat puasa ganti.....tahun ni boleh tahan banyak juga nak kena ganti......start dari hari yang kena tahan spital then bersambung dengan period....fuuuhhhh, jenuh gak la nak kena ganti......nak tak nak kena gak ganti awal2.....takut nanti terlupa or tak sempat nak ganti.......

sekarang ni just nak maintain kan berat sampai 50kg je......tu paling minimum laaa.....maksimum 55kg sudaaahhh......

mana nak cari mood raya ni???? huurrmmmm............


0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal