Tuesday, August 4, 2015

diary miszgarfien


happynyeeee bila ein baca blog kawan2 blogger ramai yang tengah berhari bahagia....ada yang baru mendirikan rumah tangga, ada yang sedang buat persiapan tunang / kahwin, ada yang sedang berdarah manis.....ein tumpang happy atas kebahagian kawan2 blogger semua....

seronoknya membaca cerita mereka sedang membuat pelbagai persiapan....ada yang detail dari A to Z.....kan best if ein pun boleh share semua tu....i wish i can do that....huurrmmm....banyak cerita terpendam mcm tu sahaja....teringin nak upload gambar2.....hhmm.....mana tau satu hari nanti ein akan bercerita detail macam mereka kaann....

buat masa ni, kita tumpang happy dulu utk semua berita yang menggemberikan itu.....lagipun, ein pun tengah busy dengan persiapan sendiri....busy ke???? buat relax tak sudah2 ada laaa.....hahahaha....by the way, ein sedang menghitung hari.....lambat tak lambat, dekat tak dekat, jauh tak jauh.....haaaa macam mana tu....hehehehe....

ok last.....selamat menempuh hari bahagia dan bergelar darah manis untuk raihan dan hajar....enjoy dengan semuanya yeee....

eeehhh ada lagi.....buat sahabat kesayangan ein, selamat menempuh alam rumah tangga yee....dah tinggal lagi bape hari je kan...jangan kusut2...relax.....yang penting, jangan nak notty sgt eeehhh...behave ye chah....hahahaha





0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal