Monday, August 10, 2015

diary miszgarfien




seronok bila tengok pasangan tunang orang lain...happy je...sama2 buat persiapan...sometimes, cemburu dengan semua tu....sebabnya situasi ein tak macam tu pun....kadang kala terfikir juga, aku ni ada tunang ke tak....huurrmm....ye laaa, maybe sebab ktorg ni pjj...sorg di sini, sorg di sana...persefahaman pun takde...kejenya asyik nak gaduh je..kadang-kadang rasa cam tak larat je nak hadap semua ni....

penat....penat sangat....cakap sekali taknak paham...bila cakap banyak kali, lain lak jadinya...buntu....tension....semua benda hadap sorang2...sikit pun tak bertanya....wujud ke kita ni dalam hidup dia????

ni pun sebab fikirkan family jee...kalau ikut hati and perasaan ni, maunya jadi lagu pelamin anganku musnah....heeeeyyy, istighfar banyak2....



0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal