Sunday, March 8, 2015

diary miszgarfien 0 org kwn gapil





new chapter.

new life.

new title.



whoott whoott.........takde rasa ape2 perbezaan pun....still sama je....duk la huhahuha sana sini....still dengan perangai budak2....

dalam hati ada taman??? takdeee puuuunnnn......taman kucing banyak laaa....hahaha...duk bersepah2 baby bulus kat rumah ni....

nak start buat ape2 pun blom ada mood lagi....tapi dalam hati duk gundah gulana takut ada part yang terlepas pandang....sikit2 laa start berfikir....mana yang boleh di mulakan, kita mula kan.....mana yang tak boleh tu, kita hold dulu laaa.....

semua benda nak kena buat sendiri...i dont have anyone except my family....i dont have any girls sibiling.....kawan2?? huurrmm.....masing2 dh ada life, busy and so on laaa......nak harapkan orang tu, huurmm boleh buat bergaduh dulu.....nak taknak kena gerak sendiri......

tetiba terfikir......kan best if i have a good friend from here.....i mean, ada kawan yang dekat2 dengan area ein....boleh gak jadi peneman utk kemana2 atau pemberi komen utk sesuatu perkara tuu....



perancangan Allah tu terlalu indah.....semuanya tak terlintas di hati dan fikiran ini....Alhamdulillah.....syukur.....terima kasih Allah







 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal