Tuesday, June 30, 2015

12 ramadhan 2015

diary miszgarfien 0 org kwn gapil



semuanya jadi secara tetiba..ingatkn sakit biasa....pukul 1030 pagi lebih kurang macam tu la perut rasa sakit tetiba...memerut dalam toilet hampir 1jam...sakit tak terkata...meleleh air mata tahan kesakitan yang semakin kuat...ulang alik toilet sampai badan rasa tak bermaya....di selangkan dengan muntah buih...

pukul 12 tghari nekad pegi ppum...call kakak minta dia tunggu n temankan...pukul 1 petang masuk emergency...terus kena pasang drip kat tangan kiri untuk masukkan ubat and air...time tu redha je la nurse cucuk...


air masuk 2 botol....kena ambk darah 3x rasanya....sakit tak terkata....dari mula masuk sampai la discharge jam 2pagi, tak ingat dah bape kali nurse drip ubat...ada sekali tu kena cucuk ubat kat bahu...sakit n lenguhnya masih terasa hingga sekarang...kesan tempat drip ni pun masih terasa sakit and tangan nampak bengkak...tangan kiri tak kuat sangat utk angkat yng berat2 sbb drip tu cucuk kat urat...

doc bagi mc 2 hari and kena buat follow up....nampaknya kena buat endoscopy lagi la kali ni....huurrmmm.....tahun ni teruk sikit sebab di sertakan dengan cirit birit n muntah2...selalu gastrik tak teruk macam ni....kalau kena tahan pun sekejap je....takpe laa, dugaan bulan puasa kan

this year, awal pulak kena admit berbanding tahun2 sebelum ni...selalunya, hujung2 ramadhan baru kena gastrik yang teruk ni

pendek kata, hadiah hari jadi yang bakal menjelang tiba.....terima je laaaa....




Wednesday, June 10, 2015

diary miszgarfien 0 org kwn gapil




asal masuk diary comot ni je mesti rasa nak mengeluh....mana tak nya, sbb ein bukan jenis yang suka share masalah dengan sesapa....lebih senang meluah segala rasa di sini....

walaupun kadang2 ayat yang ein guna ni dah bertapis habis, dh berlapis sebaik mungkin....still ada yang paham maksud tersirat ayat2 ein tu.....

thanks mr.N sbb sudi jadi pendengar masalah ein....tq juga ats nasihat yang di beri...ein hargainya....

mr.N, janji tau walau ape pun keadaan kita, sitiasi kita....kita tetap bersahabat sehingga ke akhirnya...tak ada orang yang paham ein macam mana kamu paham diri ein....ein tau, walaupun ein xkan dapat pengganti sebaik kamu, tapi ein hargai pasangan ein tu....

.......................................

sungguh aku penat dengan situasi sekarang ni......jenuh di beritahu tapi macam tu juga....cara ape lagi untuk paham kan dia akan apa yg aku rasa.....penat....

dah laaaa xnak citer ape2 lagi.....pendam je laaa

.........................................


aku rindu mr.N....aku xtau camne nak hilangkan rasa ni...aku tau, perasaan ni tak adil bg seseorg tu tapi ini yg aku rasa....terlalu sukar untuk aku lupakan dia....terlalu sukar untuk aku padam memori tu.....

seandainya aku masih bersendirian, aku lebih rela menunggu mr.N sampai bila2 walaupun aku tau akan hakikat yang satu itu....aku tau semua tu tak mungkin akn terjadi....tapi aku kalah dengan perasaan aku sendiri.....seandainya masa dapat di putar kembali.........

.........................................

mampu ke aku harungi semua ni????
mampu ke aku lalui semua ni????
mampu ke aku hadapi semua ni?????


aku tak tahu......





ein rindu naz....jujur!!!




 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal