Wednesday, March 23, 2016

diary miszgarfien





huuurrrmmmmm............semua sedia maklum kot yang ein ni bukan jenis cemburu....susah nak tengok ein cemburu or jelles...bukan la langsung takde perasaan macam tu tapi entah laa...mungkin sebab taknak peningkan kepala dengan benda remeh kot...

masalahnya sekarang ni.....nak kata cemburu tu, takde la sangat...sipi2 tu adalah....yang menjadi isunya, hati ein ni sakit sangat3!!!! nak2 tengah membuyong sekarang ni...so perasaan tu bercampur baur....

before ni, pernah je tanya siapa perempuan tu...sebab dah rasa lain and tak sedap hati....di jawab hanya kawan biasa...ok noted....malas nak fikir sangat....

TAPI.........bila dah kantoi.....hurrmmm....no wonder la kan....memang la setiap orang ada cerita lama, kenangan lama....kalau nak sorok, biar sorok elok2...jangan sampai kantoi....sepanjang berkawan, bertunang and dh khwn ni, takde pun nak caring sangat kan mcm dengan perempuan tu....kemain lagi mesra and caring dalam mesej2 tu walaupun cerita lama....eeehhhh, sakit pulak hati ni....

no wonder la kan setiap post perempuan tu, semua di LIKE nya....time tu dah terdetik dalam hati...tapi bila tengok gambar perempuan tu, dah ada ank and suami, takde la nak fikir bukan2 sangat....kalau isteri post ape2, tak pernah pun nak LIKE or komen kan....sape yang tak kecik hati sekarang ni....

dah laa...bila teringat benda ni, sakit sangat rasanya....nasib baik la ada anak ibu sebagai penguat hati ini






0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal