Friday, March 18, 2016

diary miszgarfien




pagi ni tetiba rasa nak menaip / menulis / meluah rasa.....ntah laa...maybe 2-3 menjak ni asyik rasa tak best je kot...badan memang terlalu penat...tapi apakan daya...dulu boleh laa main belasah je tido sampai ke pagi...sekarang ni dah nak kena fikirkan suami...huurrmm....

sangat2 berharap yang dia akan lebih memahami keadaan ein sekarang ni...berharap sangat yang dia akan mengalah dengan perubahan mood ein.....sangat2 berharap

kadang kala tu, memang rasa nak menangis...tapi macam dah gagah pulak sekarang ni...susah nak nangis....

dh nak masuk 5 bulan rupanya baby ibu dalam perut ni...kejap je masa berlalu...ibu berharap, anak ibu ni kuat. sihat sempurna hendaknya....ibu akan bersabar untuk menantikan kehadiran awk syg....

barang2 baru beli ape je...banyak lagi yang nak kena beli...beli sikit2 laa ikut kewangan ibu n babah ye....ibu excited nak beli barang2 awk tp nak tak nak kena gak behave...hihihi...bagi ibu kumpul duit dulu ye nanti kita sambung shopping dengan babah lagi ok....

hhhmmmm.....ein hargai sangat2 kehidupan ein sekarang ni....family mertua pun ok dengan ein...itu yg buat kan ein lebih bersyukur...masih lagi dalam proses untuk sesuaikan diri dengan mereka...take time ok





0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal