Wednesday, July 27, 2016

diary miszgarfien



assalamualaikum.....

hihihi....lamanya tak bersiaran kat sini...asal nak update je, rasa malas....asal malas je, tak jadi update....kihkihkih...

39w and still counting.....bila la si kecik ni nak keluar....semua orang dah tak sabar nak jumpa awak tau.....rasa macam cepat je masa berlalu...tau2 dah hujung kehamilan....rasa macam baru je pegi check untuk kompem kan yang awk tu wujud dalam perut ibu....macam2 perkara ibu tempuh sepanjang 9 bulan ni...ape pun, ia adalah detik terindah dalam hidup ibu....

hari2 ibu duk pujuk awak keluar...jangan la sampai overdue ye anak....ibu babah akan sabar menantikan kehadiran awak...kesian babah tau, tak senang duduk dah babah awk tu bila tengok ibu kejap2 aduh, kejap2 hhmmm....hahahaha...

paling tak boleh lupa...babah gabra sangat masa hantar ibu pegi hospital...ibu relax je kot...siap sound babah lagi suruh dia relax...ye laaa, ibu takde ape2 pun....ibu ok je...naluri ibu pun kata awk belum nak keluar lagi....berpeluh2 babah awk tu sedangkn ibu rasa sejuk je aircond kereta tu....hahahaha....

banyak sangat yang ibu nak share kat sini...tapi macam biasa laaa ibu kan kedekut....hahahaaha.....

ok laaa...nak rehat dah...nak pujuk si kecik ni biar keluar cepat sikit...hihihi





0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal