Thursday, August 25, 2016

diary miszgarfien




Allahu......aku tak tahu nape minggu ni aku rasa stress sangat...adakalnya seharian aku nangis....yeee aku tau, memang tak elok lebih2 lagi sekarang ni aku masih dalm pantang....semua serba tak kena...satu persatu yang mendatang membuatkan aku rasa tertekan...

alergik......kulit aku memang sensitif and alergik pada sesuatu keadaan or makanan...yang menjadi masalahnya sekarang ni, puteri hati ku turut menerima keadaan yang sama...yang paling kesian naik ruam2 kat muka....Allahu, mesti dia tak selesa...sedangkan kita yang dewasa ni kalau kena ruam or alergik pun tak selesa, ini kan pula bayi yang baru nak sebulan....

berry2....part ni yang paling aku stress...aku tak tahu ape lagi yang aku tak boleh makn or macam mana nak stopkan dia berak2...memang doctor ada bgtau, normal kalau bayi berak2 lebih2 lagi yang fully breastfeed...tp keadaan tu buatkan bontot dia merah and melecet...ada kalanya dia menangis kesakitan bila terkena air...simpah aku tak sampai hati dengar dia menangis kesakitan...mula la aku menangis seharian...

hati aku memang rapuh...walaupun aku garang macam singa, tapi jiwa aku tersangat2 penyayang dan lembut....kadang kala aku rasa aku gagal jadi ibu yang terbaik buat dia...aku tak mampu jaga dia baik2...kecewa sangat rasa hati ni....orang takkan paham ape yang aku rasa...dengan keadaan aku yang tak stabil lagi...di tambah lagi dengan keadaan si puteri...Allahu....memang aku down sangat2....aku takde tempat nak meluah...aku lebih senang pendam dan telan semua rasa tu...hanya airmata je yang mampu mengurangkn rasa down aku.....

aku lebih rela aku yang sakit dari melihat puteri yang sakit...dia masih kecik...aku rela berhabis duit asalkan dapat beri yang terbaik untuk dia....


ibu sayang nisa....cepat besar and sihat ye sayang ibu.....nanti kita shopping barang awk ye...babj dah janji kan.....



0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal