Wednesday, March 23, 2016

diary miszgarfien 0 org kwn gapil





huuurrrmmmmm............semua sedia maklum kot yang ein ni bukan jenis cemburu....susah nak tengok ein cemburu or jelles...bukan la langsung takde perasaan macam tu tapi entah laa...mungkin sebab taknak peningkan kepala dengan benda remeh kot...

masalahnya sekarang ni.....nak kata cemburu tu, takde la sangat...sipi2 tu adalah....yang menjadi isunya, hati ein ni sakit sangat3!!!! nak2 tengah membuyong sekarang ni...so perasaan tu bercampur baur....

before ni, pernah je tanya siapa perempuan tu...sebab dah rasa lain and tak sedap hati....di jawab hanya kawan biasa...ok noted....malas nak fikir sangat....

TAPI.........bila dah kantoi.....hurrmmm....no wonder la kan....memang la setiap orang ada cerita lama, kenangan lama....kalau nak sorok, biar sorok elok2...jangan sampai kantoi....sepanjang berkawan, bertunang and dh khwn ni, takde pun nak caring sangat kan mcm dengan perempuan tu....kemain lagi mesra and caring dalam mesej2 tu walaupun cerita lama....eeehhhh, sakit pulak hati ni....

no wonder la kan setiap post perempuan tu, semua di LIKE nya....time tu dah terdetik dalam hati...tapi bila tengok gambar perempuan tu, dah ada ank and suami, takde la nak fikir bukan2 sangat....kalau isteri post ape2, tak pernah pun nak LIKE or komen kan....sape yang tak kecik hati sekarang ni....

dah laa...bila teringat benda ni, sakit sangat rasanya....nasib baik la ada anak ibu sebagai penguat hati ini






Friday, March 18, 2016

diary miszgarfien 0 org kwn gapil




pagi ni tetiba rasa nak menaip / menulis / meluah rasa.....ntah laa...maybe 2-3 menjak ni asyik rasa tak best je kot...badan memang terlalu penat...tapi apakan daya...dulu boleh laa main belasah je tido sampai ke pagi...sekarang ni dah nak kena fikirkan suami...huurrmm....

sangat2 berharap yang dia akan lebih memahami keadaan ein sekarang ni...berharap sangat yang dia akan mengalah dengan perubahan mood ein.....sangat2 berharap

kadang kala tu, memang rasa nak menangis...tapi macam dah gagah pulak sekarang ni...susah nak nangis....

dh nak masuk 5 bulan rupanya baby ibu dalam perut ni...kejap je masa berlalu...ibu berharap, anak ibu ni kuat. sihat sempurna hendaknya....ibu akan bersabar untuk menantikan kehadiran awk syg....

barang2 baru beli ape je...banyak lagi yang nak kena beli...beli sikit2 laa ikut kewangan ibu n babah ye....ibu excited nak beli barang2 awk tp nak tak nak kena gak behave...hihihi...bagi ibu kumpul duit dulu ye nanti kita sambung shopping dengan babah lagi ok....

hhhmmmm.....ein hargai sangat2 kehidupan ein sekarang ni....family mertua pun ok dengan ein...itu yg buat kan ein lebih bersyukur...masih lagi dalam proses untuk sesuaikan diri dengan mereka...take time ok





 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal